Una altra publicitat sexista a St Cugat: COYOTE PARTY

Un altre cop ens trobem a Sant Cugat publicitats sexistes. Des d’Hora Bruixa volem fer pública la nostra denúncia als cartells publicitaris que promocionen la festa d’aquesta nit al bar The Police 080 per sexista i cosificadora.

IMG-20151021-WA0001

La imatge només consta de dones seminues a les quals no se’ls veu res més que el cos (les han “decapitades”). Una mostra més de masclisme encobert en les campanyes de màrqueting.

Aquests tipus de cartells utilitzen a les dones com a reclam publicitari. Fotografies, missatges i d’altres, és el que s’utilitza per acostar al públic masculí, utilitzant-nos a les dones com a objecte sexual i anul·lant-nos com a persones, passant a ser un cos i una cara (si hi arriba a ser) deshumanitzades; alimentant, per altra banda, una masculinitat basada en principis de dominació i força: VINE A FER DE COWBOY…, caça-la.

Sovint, aquestes ofensives passen desapercebudes, invisibilitzant i normalitzant l’alt contingut de violència simbòlica. El fet que el nostre cos sigui un anunci publicitari ens rebaixa a ser un objecte sexual, passiu i submís.

La cosificació que veiem diàriament a la nostra societat emmarca els cànons de bellesa en  uns estereotips que ens fan creure que, si el nostre cos no té unes mesures concretes, no serem valorades o desitjades, no ens podem sentir a gust amb nosaltres mateixes, ja que només se’ns valora pel nostre físic.

Així, Hora Bruixa reclamem la denúncia i desaparició d’aquests anuncis cosificadors i hipersexualitzadors. PROU SEXISME PUBLICITARI!

Anuncis

One thought on “Una altra publicitat sexista a St Cugat: COYOTE PARTY

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s