Hora Bruixa exposa un cas de publicitat sexista al restaurant La Barra de Pinchos

  • Dijous a la nit els col·lectius feministes Arran i Hora Bruixa denunciaren la publicitat sexista i discriminadora present al restaurant la Barra de pinchos del carrer Sant Medir de Sant Cugat. La publicitat, enganxada als vidres des de feia unes setmanes, proclamava: “Noies! Si veniu a sopar i demaneu un mojito… Us invitem a la resta de mojitos!”, un exemple més de màrqueting que usa la dona com a reclam en promocions que tot i semblar que beneficien les dones només aconsegueixen reduir-la a un producte.Captura de pantalla 2015-09-20 a les 19.47.23

    Sota el lema “Quan no pagues pel producte, el producte ets tu!”, els col·lectius van intentat dialogar amb les persones responsables del local, les quals van negar-se a treure-la afirmant que “estudiarien la proposta” i que les convidaven a sortir del seu local sense poder explicar el conflicte als comensals. Fora el local van desplegar una pancarta, van repartir octavetes i van explicar la situació als vianants que preguntaven. En arribar la policia, i després de parlar amb ambdues parts, una de les persones concentrades va haver d’identificar-se.

    Finalment, les propietàries del local van accedir a treure la campanya publicitària. Els col·lectius implicats esperen que serveixi d’exemple per la resta de locals que fan servir aquest tipus de publicitat.

Llegueix aquí el manifest

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s