Comunicat: Valoració de la jornada del 8 de març a Sant Cugat

Valoració de la jornada del 8 de març a Sant Cugat.

Un cop feta la valoració col·lectiva sobre la jornada de lluita del Dia de la Dona Treballadora a Sant Cugat ens agradaria fer públiques les següents consideracions:

  • Primer de tot, dir que valorem molt positivament la cercavila que ha tingut lloc pels carrers del centre de Sant Cugat i que ha aplegat a més de 50 persones. La cercavila, que ha començat a plaça Octavià i ha finalitzat a la plaça Lluís Millet, ha estat un acte reivindicatiu, en el qual hem pogut fer sentir les nostres veus com a dones de classe treballadora i a favor la lluita feminista i anticapitalista.
  • Agraïm també a totes aquelles persones que han vingut i també a tots aquelles organitzacions i partits que han donat suport i participat de la convocatòria. En aquest sentit, fem una crida a la coherència i a la responsabilitat per tal que es comprometin a dur a terme de forma efectiva mesures per tal d’acabar amb les diverses opressions i discriminacions contra les dones que afecten el nostre dia a dia i tots els àmbits de les nostres vides. Així doncs, esperem que el seu posicionament públic a favor de la igualtat no formi part de cap estratègia electoralista i es tradueixi en mesures concretes i integrals contra la desigualtat de les dones. És encara una tasca pendent de tots els partits tradicionals integrar la perspectiva de gènere de forma transversal en totes les seves polítiques, considerar la lluita feminista com un eix de treball prioritari i defensar els drets de les dones com un objectiu irrenunciable.
  • Finalment, volem acabar manifestant la nostra ferma voluntat de consolidar el 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, com una jornada de lluita a la nostra ciutat i seguir fent créixer el moviment feminista.

8 de març de 2015, Sant Cugat del Vallès

Hora Bruixa

Col·lectiu de dones feminista i revolucionari

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s